Golfstores 4 starka idéer.

4 starka idéer för din golf

Golfstore handlar i grunden om din golf. Att du ska kunna spela din bästa golf och ha riktigt roligt på banan. Därför arbetar vi som vi gör. Med lektioner, träning, utbildning, utrustning, råd och tips. Plus professionell custom fitting i vår Golfstore Custom Fitting Lesson™. Och vi fortsätter att utveckla vårt erbjudande till dig med ny teknik, ny kunskap och nya idéer inom alla områden. Men det finns också sådant vi inte ändrar på, nämligen våra grundläggande fyra idéer.

1. Den bästa fackkunskapen

Din Golfstore-pro är en välutbildad PGA-pro, som dessutom har en omfattande vidareutbildning inom Golfstore. Det betyder att du alltid får en professionell vägledning kring allt som gäller din golf; utrustning, custom fitting, lektioner, träning, råd och tips. Så att du får ut så mycket som möjligt av din golf.

2. Ett utvalt sortiment

Utbudet av golfprodukter är enormt; mängder av varumärken, som erbjuder en uppsjö av olika modeller. Det är så mycket att det är praktiskt taget omöjligt för dig att få en överblick, än mindre att kunna utvärdera de olika produkternas förtjänster och brister. Därför har vi ett mycket kompetent och erfaret sortimentsråd som vaskar fram de bästa och mest prisvärda produkterna varje år. Så du kan vara säker på att det du köper hos oss är riktigt bra. För dig.

3. På plats vid banan

Egentligen är det ju självklart att en golfbutik ska ligga vid golfbanan. Det är ju där du upptäcker att du behöver förnya, komplettera eller ersätta; bollar, peggar, handske, kläder, en ny putter eller ett nytt set. Och det är ju där du kan prova dig fram, på egen hand eller tillsammans med din Golfstore-pro, på rangen, på övningsgreenen, övningsbunkrar och ute på banan.

4. Garanterat Lågt Pris – Prisgarantin för din inköpstrygghet.

Det finns en myt om att golfshopar vid golfbanan har högre priser än de stora varuhusen. Det gäller inte oss, vi är även proffs på priser, så du kan lungt handla direkt utan att först åka runt och jämföra priser.

Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf kan vi genom stora inköp pressa priserna. vilket innebär att vi kan hålla marknadens lägsta priser. Vi vill även erbjuda Dig en personlig service i en liten butik på det attraktivaste läget.

Dessutom följer vi med dig till rangen eller puttinggreen när du provar för att du skall känna dig trygg i ditt köp, eller varför inte boka en customlektion. När du sedan har bestämt dig vill vi att du skall veta att vi har ”Prisgarantin – Garanterat Lågt Pris” hos oss. Tillsammans med vårt Bonusprogram garanterar vi dig att du gör en mycket bra affär och trygga inköp hos oss.

”Garanterat Lågt Pris” innebär att om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal* butik, ersätter Dig för mellanskillnaden. Priset skall vara ordinarie pris och förutsättningen är att produkten har samma specifikationer och kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med kvittot. *I samma kommun eller angränsande kommuner. Ej internet eller postorder. Ej reavaror.