Hyra av ställplatser för husvagnar och husbilar

I anslutning till Tranås Golfklubb och hotell Norraby Krog & Hotell finns det tre ställplatser med el. Dessa platser är än så länge lite provisoriska vilket gör att de inte är uppmärkta ännu. Nyckel till elstolpe hämtas i kansliet/shopen eller golfrestaurangen beroende på när du checkar in.
  • De finns på en vanligt asfaltsparkering (vi informerar om var när du kommer till klubben) och det ska vara 4 meter mellan fordonen.
  • Tid för hyra av en natt räknas från klockslaget då du checkar in till samma tid nästa dag. Därefter startar ett nytt dygn.
  • Ställplatserna är också i närheten av driving rangen.
  • Det finns tyvärr inga toaletter och duschar i närheten av ställplatserna, utan de finns i klubbhuset som ligger ca 100 meter bort.
  • Entrédörren till toaletter och duschar öppnar 06.00 och stänger 22.00. Det finns också en toalett utanför entrédörren som är öppen dygnet runt.
  • Du har också nära till sjön Sommen om du vill ta ett kvällsdopp.
Pris: 100 kronor per natt