Börja spela golf

Nybörjarkurs på Tranås Golfklubb 2019

Nybörjarkursen leder till Grönt kort och från kursstart har ni tillgång till alla våra övningsområden och även spel på banan. Korthålsbanan får ni spela på gratis i 4 veckor och på stora banan behöver ni en fadder. Två stycken 9 håls rundor ingår på stora banan. Vi lär oss de mest grundläggande golfslagen i spelet samt de vanligast förekommande reglerna. Även golfvett och golfens språk kommer att vara en del av vår utbildning.

All träning sker på klubben och dess övningsområden. Vi tränar i huvudsak på den praktiska delen av spelet och hänvisar regelfördjupning till den teoribok och webbadress ni får av oss.

Vi kommer också att titta på utrustning under kursen. Vad behöver jag som ny i spelet och framför allt – vad behöver jag inte! Under pågående kurs får ni naturligtvis låna klubbor av oss. Max 16 personer per kurs.

OBS! För Intensivkurser krävs vissa förkunskaper, som spel på korthålsbana eller dylikt.

Pris för vuxen, 22 år och äldre,  1.795 kr
Pris för ungdom, 14-21 år,  1.595 kr
Pris för barn, 10-13 år,  1.095 kr

Vi kommer också att titta på utrustning under kursen, vad behöver jag som ny i spelet och framför allt – vad behöver jag inte! Under pågående kurs får ni naturligtvis låna klubbor av oss. Max 16 personer per kurs.

Dagar för vårens kurser:
Nybörjarkurs 2:  18-19 maj kl. 10.00-15.00
Nybörjarkurs 3:  TBA

Intensivkurs 2: 11 maj kl. 9.00-16.00

Intensivkurs 3: TBA

Pris för Intensivkurs 995 kr.