Boost Your Game

Boost your game

Niclas ”Boost your game” ger dig möjlighet att på bästa sätt komma igång med hela spelet. Det är endast 4 personer vid varje tillfälle för bästa möjliga utveckling för dig som spelare.

Passen är 2 tim och du väljer en av tiderna vid varje pass. Du kan välja 1 st Putt, Sving, Short Game pass eller alla 3. Du anmäler dig individuellt till de olika passen. Kursstart i april 2023.

Pris: 1 pass – 695 kr, 2 pass – 1295 kr och alla 3 passen – 1695 kr

Boost your Putting

Under 2 timmar går vi igenom det viktigaste i puttningen.

Var är din ögonlinje? Hur ser din bollstart ut? Hur siktar du bättre? Hur får du en bättre längdkänsla? Hur läser jag greenen bättre? Vilka övningar är bäst för mig? Ja frågorna är många och de kommer besvaras under dessa 2 timmar.

Boost your swing

Under 2 timmar går vi igenom hur du får en bättre bollträff med dina järn och hur du slår rakare drivar. Vi pratar Low Point, svingcirkeln och grunderna i en uppställning.

En bra start på säsongen är att få koll på grunderna och sin low point.

Boost Your Short Game

Under 2 timmar får du en genomgång av grundtekniken i pitch och bunker. Du får en bättre förståelse om vilket slag som är bäst vid just det tillfället för bästa resultat. Vi går även igenom vikten av att ha rätt wedgar och skillnaden olika bonus och sulor.