Bli medlem i Tranås Golfklubb

Medlem

Tranås Golfklubb erbjuder många medlemsformer med olika tillgång till 18-hålsbanan och korthålsbanan. Klubben är vackert belägen invid sjön Sommen och har en karaktär av blandad skogs- och parkbana med omväxlande layout. Klubben bildades 1952 då de första 9 hålen byggdes. 1979 blev klubben en komplett 18-hålsanläggning och idag finns även en 9-håls korthålsbana. Passa på att äta gott på Norraby Krog, en av Smålands bästa golfrestauranger.

Som medlem i Tranås Golfklubb får du tillgång till en klubb med hög ambition, genuin glädje för golfen och intresse för sina medlemmar. Vår vision är att ge en total golfupplevelse i unik miljö vid sjön Sommen och vi är en ideell medlemsklubb. Vi strävar efter att erbjuda bäst kvalitet för pengarna. Ta kontakt med vår välkomnande receptionspersonal för att få rätt medlemskap för just dina behov och önskemål.

Vill du ha mer information om medlemskap kontakta klubben på mailadressen kansli@tranasgk.se, telefon 0140 – 31 16 61 eller varför inte kom ut på ett besök så visar vi dig runt.

Se en mer komplett lista på vårt fina erbjudande under ”Medlemsvärden”

Friskvårdsavdrag

Spelavgiften (ej medlemsavgift eller förbundsavgift) du betalar till klubben, greenfee och träningsavgifter är avdragsgilla för friskvårdsavdrag om din arbetsgivare ger dig den möjligheten. Din faktura (inklusive kontoutdrag från din bank) eller kassakvitto om du betalt via kassa är giltigt bevis.

Anmäl ert intresse till kansliet på:
Telefon: 0140-31 16 61 eller kansli@tranasgk.se