Tävlingssäsongen 2019

Programmet är nu klart för 2019 års klubbtävlingar och alla tävlingar finns på mingolf.se. Vi startar med ”Norsk Poängbogey” den 1/5 och avslutar med Norraby Krog Mixed Tee den 28/9, en lördag där vi spelar på eftermiddagen och äter Martins gulaschsoppa på kvällen tillsammans. Totalt erbjuder vi 19 tävlingar och vi hoppas att ännu fler kommer att tävla i år!

Vi fortsätter med DL Challenge, matchspel över hela sommaren.

Nya reglerna gäller såklart, spelar du tävling eller handicapgrundande sällskapsrond måste du även kunna våra Lokala Regler! De finns i kansliet och här på hemsidan.

Årets stora tävling blir redan i maj då ett hundratal av Sveriges bästa amatörer kommer hit, H30 och H40, SGF Senior Tour.

Vi har även fått äran att arrangera Regionfinal i Volvo World Golf Challenge vilket vi är stolta över! Den 14 augusti går den.

Vi har en ny tävling i golfveckan, The Flying Dutchman med KLM och Linköping City Airport som sponsorer, där gäller det nog att vara snabb med anmälan! Man kan vinna flyg till Los Angeles för två personer! Läs mer på mingolf.se.

Även i år krävs det tävlingshandicap för att spela klubbtävlingar, dvs. EGA/ETH samt att man betalar anmälningsavgiften vid anmälan.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna till 2019 års tävlingar!

TÄKO har följande sammansättning:

Patrik ForsemalmDan LöwungerThommy Nilsson
Fredric GarpevikMarie EngsénCatherine Osbeck