Täko är i stort sett färdiga med våra tävlingar 2017 och kan erbjuda fem nyheter:

•  14 april, banan öppnar och årets första tävling, Grand Opening går av stapeln. Singeltävling med gemensam middag på kvällen där vi firar att banan äntligen är öppen. Hoppas vädret är med oss!

•  1 maj, snörgolf, du får ett snöre som är lika många meter som ditt spelhandicap samt en sax…

•  20 maj, Golfens Dag över hela landet där vi alla ska locka nya golfare! Det blir tävling för nyblivna golfare med grönt kort, tvåmannascramble där vi tänker försöka para ihop en ny golfare med en erfaren.

•  3 juni, Gökottegolf, shotgunstart kl. 0600 med fyra klubbor, gemensam frukost/brunch efter spel.

•  Vi kör en ny variant av Stigs Minne, matchspel över hela sommaren. Tävlingen kommer att heta DL Challenge.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna till 2017 års tävlingar!

PS. Ytterligare en nyhet för 2017 är att det krävs tävlingshandicap för att spela klubbtävlingar, dvs. EGA/ETH.

TÄKO har följande sammansättning:

Patrik ForsemalmDan LöwungerThommy Nilsson
Andreas JohanssonMarie EngsénCatherine Osbeck